Gehoorbescherming voor je baby

Als fervent muziekliefhebber luister ik graag naar muziek. Zowel thuis, in de auto of live, lekker tijdens het stofzuigen meezingen op Guns’n Roses, of op de terugweg van een bruiloft lekker hard de Toppers in Concert aan. (Ja ik weet het is slecht, maar het is zeer vermakelijk om 03:00 uur als je Bob bent) Muziek is een van de mooiere dingen in het leven en ik wil dit dan ook graag meegeven aan mijn kind.

Piepende oren. Leer van het verleden

Je moet leren van het verleden, zodat je deze wijsheden later door kan geven aan een ander. Ik heb te vaak meegemaakt dat ik na het stappen of een concert ontzettende last had van suizende oren. Vooral als je op een zondagochtend op staat, de geur van sigaretten nog in je poriën en de kater bonzend op je voorhoofd, is het helemaal niet fijn om ook nog met piepende oren rond te lopen.

Vroeger dachten we gewoon: ‘Het gaat wel over en laat geen schade achter’. Maar nu weten we wel beter. De schade die te harde geluiden kunnen aanrichten is bekend en oordopjes zijn nu makkelijk verkrijgbaar in de winkel en op de festivals zelf.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Kindvriendelijke festivals

Steeds vaker zie je babys op een festival. Iets wat vroeger (volgens mijn ouders) niet gebeurde is nu geen uitzondering meer. Waarom ook niet. Met de komst van foodtruckfestivals en festivals die meer op de beleving (lekker eten en drinken en relaxte muziek) inspelen zijn er nu genoeg evenementen die zo’n familiebezoek makkelijk kunnen faciliteren.

Maar ook al zijn de festivals geschikter voor de gehele familie. Je moet rekening houden met de risico’s van het geluid.

Gehoorbescherming voor je kind op bol.com

Gehoorbescherming voor je baby of kind

Ook mijn gezin valt onder het type dat graag de festivals bezoekt. Natuurlijk wel voorbereid. gehoorbescherming voor de baby is een standaard geworden. Wij hebben voor onze kleine deze (foute) gehoorbeschermer gekocht die hij zonder problemen op zijn hoofd houdt. Zonnebrillen of petjes vind hij niets, maar twee van die grote oorkappen over zijn oortjes vindt hij wel relaxt. Lekker meedeinen op de muziek voor een voor hem fijn niveau.

Ik raad het iedere ouder aan.. Kleine investering voor veel plezier..


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven