Papa, ik wil naar de Beekse Bergen

De ervaringen van een weekend Safari Resort Beekse Bergen met een baby van bijna 1 jaar.

In navolging van papa Thijs die een midweek naar Center Parcs is geweest, ben ik met mijn gezin een weekend naar het Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek geweest.

Ik moet zeggen, in eerste instantie leek het mij vrij duur, maar achteraf was het elke cent waard…

Ontvangst door de dieren

Eenmaal aangekomen bij het huisje in het Safari Resort zien we direct al diverse dieren aan ons terras, waaronder struisvogels, dromedarissen en neushoorns. Erg gezellig dus!

neushoorns safari resort, beekse bergen
(Ontvangst door 4 neushoorns)

Heel de middag en avond hebben we kunnen genieten van de dieren die rustig door hun landschap lopen en lekker aan het grazen zijn.

Welke faciliteiten zijn er op het Safari Resort

Eigenlijk is alles er wel wat je nodig hebt. Een kleine campingwinkel, (lekker) restaurant, zwembad, voorleeshoek, binnen en speeltuinen, bowlingbaan en nog meer.

Er is echt overal aan gedacht. Je kan het park ook op diverse manieren beleven. Wandelend, met de auto of per boot. Dus of het nu mooi weer is of slecht weer, je kunt altijd wel uit de voeten.

Accommodaties Safari Resort Beekse Bergen

In het Safari Resort zijn er verschillende type accommodaties te boeken. Je kan in een tent, huisje of boomhut overnachten.

Wij verbleven in een huisje (jungalow) en ook daar was overal aan gedacht. Een ruime woonkeuken met eethoek en comfortabele bank, groot terras met lounge en eetgelegenheid, badkamer met sauna, fijne bedden en verduisterende gordijnen en tot slot stond er een kinderstoel en campingbedje klaar met aankomst (wel aangeven in reservering). Ook was het huisje voorzien van een gietvloer wat met een kruipende baby ook heel hygiënisch en makkelijk is.

lodge safari resort, beekse bergen
(Woonkamer 6 persoons lodge)
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voor jong en oudere kinderen is er een breed aanbod aan activiteiten op het resort zoals een theaterprogramma of uitleg over dieren door de rangers.

Plus- en minpunten van park en Jungalow

Pluspunten:

 • Toegang tot de diverse parken zit bij de prijs inbegrepen
 • (Vrijwel) overal goed uitzicht op de dieren
 • Restaurant met lekker eten
 • Ruim voldoende kinderstoelen in het restaurant
 • Voorleeshoek
 • Een keurig huisje wat van alle gemakken is voorzien
 • Bowlingbaan
 • Top personeel!
 • En natuurlijk alle verschillende soorten dieren
speelhoek safari resort, beekse bergen
 (Speel- & voorleeshoek)

Minpunten:

 • Het is wat aan de dure kant
 • Snel volgeboekt

Conclusie

Ik kan niet anders zeggen dat dit park uitermate geschikt is voor jong en oud. Echt letterlijk overal is aan gedacht, en er is vermaak voor iedereen.

Om elke ochtend wakker te worden met verschillende dieren voor je deur is natuurlijk erg speciaal. En bij mooi is het dan ook een genot om lekker buiten te zitten en te genieten van de savanne!

Kortom, mocht je een leuk weekend weg willen met familie en/of kinderen dan is Safari Resort Beekse Bergen een echte aanrader!

Ben jij al in het Safari Resort van de Beekse Bergen geweest? Laat hieronder jouw reactie achter met jouw ervaringen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven